Pravda za Davida 216. dan na Trgu Krajine (VIDEO)

October 27, 2018, 4:42 pm

I večeras su se na Trgu Krajine okupili brojni građani koji sa porodicom Dragičević traže odgovor na samo jedno pitanje: Ko je ubio Davida Dragičevića?

Trgom Krajine 216. dan odzvanja pitanje, Ko je ubio Davida Dragičevića, ali odgovora više od sedam mjeseci nema. Davor se zahvalio svim građanima koji su uz njega sve ovo vrijeme. A imao je i poruku za one koji su ubili njegovoga sina.

Prisutnima se i večeras obratila Davidova majka, Suzana Radanović, koja se vidno potresena, osvrnula na zloupotrebe koje ih prate svih ovih mjeseci navodeći da pojedinci pokušavaju da zarade na njihovoj muci tražeći novac od građana te navela da postoji samo jedan žiro račun Grupe „Pravda za Davida“. Takođe je zamolila naše ljude koji žive na zapadu da upoznaju svijet sa dešavanjima u Banjaluci. A onda se obratila i onima kojima, kaže, njihova borba smeta.

Umjesto odgovora i odgovornosti ubice slobodno šetaju ulicama čulo se i večeras sa Trga ali i poručeno da odustajanja nema jer istina jednom mora izaći na vidjelo.

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *