TV K3

android aplikacija

instaliraj

Teodosić ide u Bolonju na rehabilitaciju stopala

Teodosić ide u Bolonju na rehabilitaciju stopala

Košarkaški reprezentativac Srbije Miloš Teodosić trebalo bi u narednih nekoliko dana da otputuje u Bolonju i tamo nastavi sa oporavkom od povrede stopala.

Prema tvrdnjama izvora iz Italije, on bi mogao da propusti Mundobasket u Kini.

Malerozni plej Virtusa, koji je ovog ljeta pojačao italijanski klub, povrijedio se na prijateljskoj utakmici u subotu u “Štark areni” na meču u kojem je Srbija pobijedila Litvaniju sa 72:68.

Teodosić je odigrao svega nekoliko minuta u prvoj četvrtini kada se požalio na bolove u stopalu.

Već tada je bilo jasno da je u pitanju ozbiljna stvar da bi se tokom dana potvrdilo da će napustiti kamp reprezentacije Srbije i da bi zbog toga mogao da propusti Mundobasket koji se održava od 31. avgusta do 15. septembra.

Kod Teodosića je pitanju upala plantarne fascije, a izgleda da je poslije dodatnih pregleda utvrđeno i da mu je pukao dio tetive i otuda ga čeka nešto duža pauza.

Italijanski novinar Emilijano Karčija je potvrdio na Twitteru da ima saznanja da Teodosić odlazi u Bolonju i da ga neće biti u Kini.

“Očekuje se da Miloš Teodosić stigne u Bolonju u narednih neikoliko dana na rehabilitaciju poslije povrede stopala. Izvor mi je prenio i da će on propustiti Mundobasket”, napisao je Karčija.

(B92)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.