TV K3

android aplikacija

instaliraj

Stevandić: Narednih 15 dana ključni u borbi protiv virusa (VIDEO)

Stevandić: Narednih 15 dana ključni u borbi protiv virusa (VIDEO)

Narednih 15 dana od vitalnog je značaja za borbu protiv virusa korona – poručio je to danas u Prijedoru predsjednik Tima za pracenje i sprovodjenje mjera Republičkog štaba za vanredne situacije Nenad Stevandić. Zato, kaže, sve mora biti dobro organizovano, koordinisano i kontrolisano i da “nema popusta ni pardona ni za koga”.

Stevandić se danas sastao sa gradonačelnikom Prijedora Milenkom Đakovićem.  Sastanku su prisustovali i direktor Bolnice Prijedor Mirko Sovilj, direktor Doma zdravlja Prijedor Milica Marjanović, epidemiolog DZ Prijedor Milica Otković, predstavnik policije u Prijedoru, predstavnik gradskog odbora Civilne zaštite i član Tima Saša Gašić.

– Razriješena je dilema o izmještanju iz karantina na granici u lokalne karantine. Dom zdravlja, kao prva odbrana od virusa, radi veoma odgovorno i sistematično na provođenju mjera. Takođe, i Bolnica Prijedor provodi sve mjere, a jedino odstupanje je bilo što se trijaža u bolnici ne provodi van kruga objekta ali  da će se to riješiti od sutra postavljanjem punkta van objekta – navodi se u saopštenu Tima za praćenje provođenja mjera.

Preporučeno je da se koordinacija svih institucija nastavi i da se još dodatno uskladi i poveća.

(TV K3)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.