TV K3

android aplikacija

instaliraj

Stanivuković podnio prijavu protiv Pavlovića (VIDEO)

Stanivuković podnio prijavu protiv Pavlovića (VIDEO)

Niko nas ne može zaustaviti da odemo u bilo koji dio Republike Srpske (RS), rekao je danas poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) Draško Stanivuković, nakon što je podnio krivičnu prijavu protiv Vojina Pavlovića, predsjednika Udruženja građana “Istočna alternativa”, zbog, kako je saopšteno, krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

Predsjednik Udruženja “Istočna alternativa” Vojin Pavlović je u decembru prošle godine, na mitingu boračkih nevladnih organizacija u Banjaluci, poručio Stanivukoviću da ne dolazi u Srebrenicu i Bratunac.

Pavlović je tada i ministru unutrašnjih poslova RS Draganu Lukaču rekao da je “bio blag prema Stanivukoviću” i da mu je “trebao nabiti govornicu na glavu, da ga ne gledamo“, piše u prijavi.

Stanivuković je danas u izjavi novinarima rekao da će 25. januara organizovati skup u Bratuncu, bez obzira na kako je naveo, kontramiting koji će vjerovatno biti održan isti dan.

Ne plaši se, tvrdi, ni mogućih provokacija.

– Ako bi ćutali na ovo, pristali bi da budemo poniženi, da nas neko vrijeđa i smije nam se u oči –  rekao je Stanivuković.

Kazao je da i dalje traže ostavku ministra unutrašnjih poslova RS-Dragana Lukača, protiv koga je takođe ranije podnio krivičnu prijavu za ugrožavanje bezbjednosti i tjelesnu povredu.

FENA

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.