TV K3

android aplikacija

instaliraj

Razveo se Ognjen Vranješ, plaća alimentaciju 3.000 evra

Razveo se Ognjen Vranješ, plaća alimentaciju 3.000 evra

Fudbaler grčkog kluba AEK Ognjen Vranješ razveo se zvanično od supruge Danijele, s kojom je bio osam godina u braku, a kako pišu mediji u Srbiji razvod je uslijedio zbog afere s pjevačicom Jelenom Karleušom.

Dojučerašnji supružnici su riješili da stave tačku na brak, pa su sporazumno, u prisustvu advokata, okončali zajednicu.

Njih dvoje imaju jednu kćerku, zbog koje su odlučili da ostanu u korektnom odnosu, a dogovorili su se da sportista plaća alimentaciju od 3.000 evra mjesečno.

“Ognjen i Danijela više nisu u braku. Sada su slobodni i mogu da se posvete svojim životima. Proces koji je trajao nekoliko meseci okončan je u ponedeljak. Sve je prošlo kako treba jer se i jedna i druga strana složila da je za njih nabolje da ne budu u formalnoj zajednici. Poslednjih godina su imali tenziju i nikako nisu mogli da funkcionišu kao bračni par, a kap koja je prelila čašu svakako je Ognjenova veza sa folk zvezdom. Danijela to nije želela da toleriše i odmah je podnela papire za razvod. Sada je slučaj zatvoren i zbog deteta su odlučili da ostanu u dobrom odnosu. Rastali su se na miran način i verujte da funkcionišu bolje nego u braku”, priča neimenovani izvor “Informera” i dodaje da je Vranješ posvećen otac.

“Ognjen je prošao pakao nakon što je u medijima kao bomba odjeknulo da je u vezi s Karleušom. Ostao je bez žene, izbačen je iz reprezentacije, a morao je i da napusti Anderleht, fudbalski klub u kom je tada igrao. Sve mu je pošlo nizbrdo. Ali stvari se sada polako vraćaju u normalu. Vratio se u voljeni klub AEK, reprezentacija želi da ponovo igra za njih i sa suprugom je u boljem odnosu sada kada su se razveli, nego dok su bili zajedno. Ognjen gradi bolji život u Grčkoj, ćerka mu non-stop dolazi i sada je sve u najboljem redu”, završava izvor.

Ova saznanja potvrdio je i Vranješ.

“Istina je da sam s bivšom suprugom stavio tačku na brak. Sada smo zvanično razvedeni. Moja bivša supruga ima barem malo dostojanstva, za razliku od nekih. Imamo divno dete i sve ćemo učiniti da zbog ćerkice budemo u odličnom odnosu”, rekao je sportista.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.