TV K3

android aplikacija

instaliraj

NSRS o radu Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa

NSRS o radu Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa
Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće nastavljena razmatranjem Izvještaja Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti Srpske, sa Izvještajem Komisije za žalbe.

U njima je navedeno da su u radu bila 272 predmeta. Samo pet nije riješeno, a u četiri slučaja utvrđen je sukob interesa.

Po okončanju ove tačke, poslanici bi trebalo da razmatraju i Izvještaj o radu Radio-televizije Republike Srpske za prošlu i za 2017. godinu.

Narodna skupština Republike Srpske razmatrila je sinoć i Izvještaj o izvršenju Plana rada i Finansijskog plana Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske za period 01.01 – 31.12.2018. godine.

Razmotren je i izvještaj Garantnog fonda Republike Srpske o poslovanju za 2018. godinu u kojem se navodi da je lani odobreno i izdato 28 garancija od 3.192.978 KM, čime je podržano 8.822.900 KM kreditnih plasmana sa procentom podrške od 36,19 odsto.

NSRS razmotrila je Izvještaj o poslovanju IRB i fondova za 2018. godinu sa Izvještajem nezavisnog spoljnog revizora u kojem se navodi da su ta banka i fondovi kojima upravlja lani ostvarili ukupnu neto dobit od 20,8 miliona KM.

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.