TV K3

android aplikacija

instaliraj

Istočno Sarajevo: Potpisan memorandum o saradnji na projektu “Gastrofokus” (VIDEO)

Istočno Sarajevo: Potpisan memorandum o saradnji na projektu “Gastrofokus” (VIDEO)

Predstavnici opštine Istočno Novo Sarajevo, partnerskih ugostiteljskih objekata Srednjoškolskog centra “28. juni” Istočno Novo Sarajevo i Gradske razvojne agencije Istočno Sarajevo potpisali su danas memorandum o saradnji na projektu “Gastrofokus” vrijednosti oko 40.000 KM.

Projekat se realizuje u okviru programa “Prilika plus” koji podržava Vlada Švajcarske, sprovodi Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, a partner u projektu je Gradska razvojna agencija Istočno Sarajevo.

Cilj projekta Gastrofokus je unapređenje uslova za izvođenje praktične nastave za zanimanje kulinarski tehničar u SŠC “28. juni”, kako u školskom kabinetu tako i u realnim uslovima na radnom mjestu u partnerskim ugostiteljskim objektima.

Direktor SŠC “28. juni” Boris Brajović istakao je da će sredstva biti utrošena za rekonstrukciju kabineta za praktičnu nastavu, koji je već prilično zastario.

Ovo je treći projekat koji se realizuje u okviru programa “Prilika plus” sa ciljem unapređenja uslova za izvođenje praktične nastave za ugostiteljska zanimanja.

Potpisivanjem memoranduma o saradnji Gastrofokus uslovi za izvođenje nastave biće poboljšani, ne samo u školskom kabinetu, već i u partnerskim ugostiteljskim objektima.

(TV K3)

Komentarišite

Your email address will not be published.