Evo kako izgleda pjevačica uz čije hitove je plesala cijela Jugoslavija (FOTO)

September 20, 2023, 7:30 am

Uz njene hitove plesala je cijela bivša Jugoslavija, a danas živi američki san i vodi svoj blog pod imenom Tatjana Kameron, svima poznatom kao Tajči.

Tajči je snimila brojne hitove u karijeri, a neki od njih su “Hajde da ludujemo ove noći”, “Moj mali je opasan”, “Ti nemaš prava na mene” koji se i danas rado pevaju i slušaju.

Od vrhunca njene popularnosti prošlo je više od tri decenije, a kako dugo ništa ne snima i ne pojavljuje se u javnosti, mnogi se pitaju gdje je i kako Tajči danas izgleda.

Ona već više od 25 godina živi u Americi, ima 53 godine i malo ko bi je prepoznao kada bi je sreo na ulici.

Inače, prvi album objavila je 1990. godine, a na njemu se izdvojio singl “Hajde da beremo jagode”, koji je kasnije izmijenjen za jugoslovensko takmičenje za pjesmu Evrovizije, i postao legendarni hit “Hajde da ludujemo”.

 

Preko noći je postala jedna od najvećih muzičkih zvijezda bivše Jugoslavije i osvojila srce publike svojim velikim osmijehom. Svi su navijali za nju kada je predstavljala Jugoslaviju na Evrosongu u Zagrebu 1990.

Ona je u tom periodu živjela svoj san. Između 1990. i 1992. snimila je tri albuma, njene ploče su se prodavale u rekordnim rokovima. Ipak, već tada je počela da osjeća teret slave.

Hrvatsku je napustila u januaru 1992. kako bi pohađala muzičku školu u Njujorku. Diplomirala je u septembru naredne godine i tada je promjenila ime u Tatiana Metjuz.

 

Nastupala je u pozorištima u Njujorku, te snimila album spiritualne muzike. Potom je, po sopstvenom priznanju dotakla dno i uslijedio je najteži period u njenom životu. Borila se sa sa depresijom i anksioznošću, ali joj je muzika ponudila spas.

Na jesen 1998. upoznala je svog budućeg supruga Metjua Kamerona, koji je postao producent njenih koncerata.

Vjenčali su se u decembru 1999. u Zagrebu, a sa njim je Tajči dobila tri sina – Dantea (15), Evana (13) i Blejza (10). U narednim godinama aktivno se bavila komponovanjem i nastupima, ali i humanitarnim radom, piše Blic.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *