Dramatično obraćanje Donalda Trampa: Uhapsiće me u Utorak

March 18, 2023, 4:02 pm

Bivši američki predsjednik Donald Tramp tvrdi da će biti uhapšen u utorak zbog navoda da je platio porno glumici Stormi Denijels da ćuti o njihovoj navodnoj aferi.

Trampovi advokati navodno su platili Denijelsovoj da ćuti prije šest godina, a njujorški tužioci razmatraju da li ima osnova za podizanje optužnice, prenosi Daily Mail.

Tramp je na svoj medijskoj platformi rekao da će kancelarija tužilaštva na Menhetnu da ga uhapsi u utorak zbog ovih navoda.

On je rekao da je riječ o političko motivisanoj akciji jer je, kako tvrdi, priča o njegovom novcu „stara“, i pozvao je svoje pristalice na proteste.

Takođe je pozvao svoje sledbenika da protestuju zbog navodne optužnice.

– Vodeći republikanski kandidat i bivši predsjednik SAD biće uhapšen u utorak sljedeće nedjelje. Protest, vratimo svoju zemlju – naveo je Tramp velikim slovima u obraćanju pristalicama na mrežu Truth.

Stormi Denijels je tvrdila da je imala aferu s Trampom 2016. godine i da je primila 130.000 dolara kako bi to prećutala tokom njegove predsjedničke kampanje 2016. godine.

Njen advokat rekao je u srijedu da se njegova klijentkinja sastala sa tužiocima Menhetna i da je spremna da svjedoči na svakom suđenju kao svjedok.

Vecernjenovosti.ba (Foto: arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.