TV K3

android aplikacija

instaliraj

Derventa: Opštinski karantin prestao sa radom

Derventa: Opštinski karantin prestao sa radom

Primjenom Zaključka o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti KOVID 19 Republičkog štaba za vanredne situacije od 11. maja, opštinski karantin za boravak lica kojima je naložena izolacija, u objektu Terapijske zajednice „Izvor“ na Plehanu prestao je sa radom.

Lica koja su se u njemu zatekla u trenutku primjene Zaključka o raspuštanju su upućena svojim kućama u kojima bi trebali da provedu ostatak izolacije.

Zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije izmijenjen je način organizovanja nadzora nad licima koja iz inostranstva dolaze u Republiku Srpsku i BiH. Svim licima koja na graničnim prelazima koji se nalaze na teritoriji Republike Srpske uđu u BiH naložena je obaveza javljanja nadležnom zdravstvenom inspektoru koji će im izdati rješenje o obaveznoj izolaciji u kućnim uslovima u trajanju od 14 dana.

Nakon što su lica koja su bila smještena u objektu opštinskog karantina u Terapijskoj zajednici „Izvor“ na Plehanu upućena svojim kućama, počelo je detaljno čišćenje i dezinfekcija objekta.

Štab za vanredne situacije opštine Derventa naglašava da na snazi ostaje Zaključak Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Derventa o uspostavljanju karantina, tako da objekat i sav namještaj i oprema ostaju pod nadzorom nadležnih institucija opštine Derventa.

Saopštenje: Štab za vanredne situacije opštine Derventa http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.