TV K3

android aplikacija

instaliraj

Čelinac: "Madra" donirala sanitetsko vozilo Domu zdravlja (VIDEO)

Čelinac: "Madra" donirala sanitetsko vozilo Domu zdravlja (VIDEO)

Dom zdravlja “Sveti Vračevi” u Čelincu dobio je donaciju sanitetsko vozilo koje je donirao vlasnik preduzeća Madra, Mario Šuman. Primopredaji su osim donatora prisustvovali direktor Doma zdravlja, Draško Kuprešak i načelnik opštine Čelinac, Momčilo Zeljković.

Direktor Doma zdravlja, “Sveti Vračevi”, Čelinac, Draško Kuprešak je prilikom primopredaje ključeva istakao da će im donacija sanitetskog vozila itekako biti od značaja s obzirom da na godišnjem nivou imaju oko 1.200 intervencija. Dodaje i da je ovo najveća pojedinačna donacija Domu zdravlja u dosadašnjem periodu.

Načelnik opštine Čelinac Momčilo Zeljković zahvalio se preduzeću Madra i vlasniku Mariju Šumanu istakavši dobru saradnju lokalne zajednice i ovog preduzeća dodavši da je u narednom periodu potrebno obezbijediti i jedno vozilo za prevoz dijaliznih pacijenata.

Vlasnik preduzeća za proizvodnju obuće “Madra”, Mario Šuman, je istakao da firma postoji gotovo već 18 godina a 15 godina se bave proizvodnjom obuće. Trenutno zapošljavaju 210 radnika.

Načelnik Zeljković je dodao i da se čelinački Dom zdravlja već dvije godine se nalazi u trezorskom sistemu i da posluje pozitivno na čemu je zahvalio i zaposlenima u ovoj ustanovi. Naglasio je i da pored preduzeća Madra imaju korektnu saradnju i sa drugim privrednicima te da im pomažu onoliko koliko su u mogućnosti ili ih upućuju na adresu na kojoj se mogu obratiti za eventualnu dodatnu pomoć.

TV K3 http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.