TV K3

android aplikacija

instaliraj

“Čast otadžbine”: Dosta je bilo pravde i nepravde!

“Čast otadžbine”: Dosta je bilo pravde i nepravde!
Uduruženje “Čast otadžbine” saopštilo je danas da je vrijeme je da srpski narod podigne nivo bezbjednosne kulture i shvati da zajednički udrženi poduhvat SzP, Bakirove islamske države i engleskog obavještajnog djelovanja ima za cilj nestanak Republike Srpske.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

Neprihvatljivo je, polako ali sigurno, postalo obavezujuće. Srpski udruženi zločinački poduhvat je postao aksiom za sve što odiše borbom za naš biološki opstanak. Ne smijemo zaboraviti neizostavne dvostruke aršine koji nas usmjeravaju ka obavezujućem ponašanju unitarne islamske države. Da li neko misli kako sijanjem straha može da kaže kako Srbima ne treba ni život, da nemaju pravo ni na svoje mišljenje. Mislite da možete urušiti ono što je stvarano životima, djelovima tijela i litrama krvi najboljih sinova meću nama, kojima nije u glavi svaki dan bila marihuana. Zapamtite njima su očevi, đedovi i ini predci bili uzori koje su postavljali na pijadestal dolazećim generacijama. Naše življenje je nastalo na tim vrijednostima.

Republika Srpska je naša politička opcija! Nasuprot toga Vi ”apolitični” pokušavajte i dalje da nas učite kako smo mi obojeni politički i naravno nastavite da se borite za unitarnu Bosnu. Apostrofirajte kako samo vi imate pravo na mišljenje, a ostali ne. Za bilo koju političku opciju potrebno je imati politički program, pa i za taj vaš. Samo se to morate javno reći, a ne se skrivati iza već viđenog scenarija. Oni koji nisu u stanju da nešto osmisle nemaju pravo da nas guraju u nestanak i anarhiju.

Podrinje je imalo 3.500 civilnih žrtava sa imenom i prezimenom i sa poznatim ubicama. Nama nije potrebno da fabrikujemo strahove i tražimo od nekoga da nešto uradi u ime nas. Naš cilj je parče slobodne srpske zemlje na koji zlikovci neće moći kročiti, naravno isključivo zbog činjenja najtežih krivičnih djela iz KZ SFRЈ iz 1976, koji je tada bio na snazi. Nije nam potreba genijalnost retroktivnih primjena zakona koji će važiti za jednu etničku grupaciju. Zbog svega i napisanog i ne napisanog dosta je bilo i pravde i nepravde. Dosta je trgova i pretećih besjeda! Republici Srpskoj je potreban miran i demokratski predizborni proces, a ne turbulentna jesen koja ima za cilj nestak Srpske. Šta se javnosti poručuje sa Trga Krajine i u ime koga:”izbora neće biti”? Da li zbog poruke Nasera Orića: ”da će biti rata mnogo prije, no što se misli”. Zabluda je misliti da ove dvije poruke nisu sinhronizovane i da se nešto dešava slučajno. Bježanje od odgovornosti i ne prihvatanje civilizovane zakonske političke borbe Bakirovih podanika mora trenutno prestati.

Potrebno je održati vandrednu skupštinsku sjednicu i odbaciti izvještaj o Srbrenici sa pojedinačnim javnim izjašnjavanje svakog poslanika. Provesti zakonske postupke i dovesti Trg Krajine u normalno stanje. Bez obzira što nebitna piskarala bez ijednog životnog rezultata pokušavaju zastrašiti, te nas nazivaju samoproklavanim braniocima srpstva, spremni smo za Republiku Srpske uraditi sve.

Vreme je da srpski narod podigne nivo bezbjednosne kulture i shvati da zajednički udrženi poduhvat SzP, Bakirove islamske države i engleskog obavještajnog djelovanja ima za cilj nestanak Republike Srpske. Što pre shvatimo, pre ćemo doći u poziciju da čuvamo i sačuvamo Republiku Srpsku.

Izvor: RTRS

Komentarišite

Your email address will not be published.