Sudija izbacio Jokića

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić završio je gostovanje u Stejpls centru već u drugoj četvrtini jer je izbačen sa utakmice!

Sudija izbacio Jokića

Jokića i trenera Nagetsa Majka Melouna izbacio je sudija Rodni Mot, nakon žestokog prigovora jer sudije nisu svirale faul nad srpskim centrom u reketu Lejkersa.

Besni Melun je ušao na teren kako bi se raspavio sa sudijom, ovaj ga je izbacio, a potom i Jokića koji se u međuvremenu uključio u “raspravu”.

“Ja sam zaslužio da budem izbačen, ali Nikola nije. To je nešto čime ćemo morati da se pozabavimo ako budemo imali vremena”, rekao je trener Denvera Meloun.

Jokić je do tog trenutka imao šest poena (1/5 iz igre), šest skokova uz po asistenciju i ukradenu loptu za 12 minuta igre.

Nagetsi su poraženi od Los Anđeles Lejkersa 127:109, a blistao je Lonzo Bol sa drugim tripl-dablom u karijeri – 11 poena, 16 skokova i 11 asistencija.

Pratio ga je Džulijus Rendl sa 24 poena, sedam skokova i pet asistencija ,21 je ubacio Bruk Lopes, 18 je dodao Džordan Klarkson, dok je 17 postigao Kajl Kuzma.

Najefikasniji u Nagetsima bio je Geri Heris sa 20 poena, 17 je postigao Vilson Čendler, 12 je dodao Vil Barton, dok su po deset postigli Džamal Marej, Mejson Plamli i Emanuel Mudiaj koji je imao i sedam asistencija.

B92

Komentarišite

Your email address will not be published.