TV K3

android aplikacija

instaliraj

Zvocanje dovodi muškarce do ludila

Ovih pet stvari će dokazati da gunđanje i zvocanje treba da se uvrste na listu metoda mučenja.

Zvocanje dovodi muškarce do ludila

Radi se o taktici

Gunđanje je poput invazije na neku državu- navodno sprječava njeno širenje. Ili seks sa drugim ljudima. Kada zvocate neprestano zbog sitnica, ipak nećete osvojiti partnera.

On će biti zatrpan gomilom kritika danima

Šta očekujete ako ste usta i nos protivnika prekrili krpom natopljenom vodom i simulirate davljenje? Da će sutra sve biti bolje?

On će pristati na sve što hoćete (ali neće tako misliti) samo da biste prestali

Kada počnete da mučite nekoga, on će vam reći sve što želite da čujete samo da bi bol prestao. Priznaće da je sakrio municiju, a obećaće i da će svaki dan bacati đubre. A neće biti tako.

U tajnosti misli da ste đavolov izaslanik

Ljudi obično ne dave druge oko neke sitnice zato što je to zabavno. Rade to jer ova taktika šljaka generacijama. Pitajte bilo kog mučitelja kada je savladao svoju veštinu. Odgovor je sigurno- u prošlosti. Ipak, da li efikasnost ove metode može da vam “očisti” dušu?

Završiće se tako što će on početi da vas vređa

Hajde da vidimo. Da li zaista želite da budete osoba koja prži nečiji jezik i uvrće ga samo da biste dobili ono što hoćete? U savršenom svijetu, lošim momcima niko ne bi govorio:”Podigni dasku na šolji”, ali ovo nije savršen svijet, tako da će žene nastaviti da zvocaju, a muškarci će trpjeti, ali samo neko vrijeme. Poslije toga, očekujte bujicu uvreda.

 

Atv

Komentarišite

Your email address will not be published.