Zvijezda devedesetih se udala poslije osam dana poznanstva: Odrekla se tezgi i radi kao profesor

October 7, 2021, 7:20 am

Bila je velika zvijezda devedesetih, ali u jednom trenutku se potpuno povukla sa estrade i odrekla scene.

Ekstra Nena ili Snežana Berić, kako glasi njeno kršteno ime, imala je život pun prepreka i promjena, prenosi Blic.

Ljubavni život je krila od medija, a o privatnim detaljima je rijetko govorila.

Godine 2009. se udala za dr. Miroljuba Jevtića, koji je bio na funkciji zamjenika direktora “Železnice Srbije”. Sve je iznenadila kada je priznala da se udala poslije svega osam dana poznanstva.

– Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo vidjeli, a osmog dana riješili smo da se vjenčamo. I vjenčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina. Ne! Jednostavno sam osjetila da je to neko s kim vrijedi provesti život. Prijatelj mi kaže: “Vi ste k'o latino serija”. To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mjestu. Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti – izjavila je tada Nena.

Brak im se okončao poslije manje od godinu dana, a razloge koji su do toga doveli nije iznijela u javnost.

– Bila sam u braku, nažalost, jako kratko, jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti – naglasila je bila Ekstra Nena u jednoj emisiji.

Već više od deset godina radi na fakultetu kao profesor. Za sebe kaže da je dobar pedagog, jer joj je osnovni cilj da se student ne nerviraju već da nauče nešto.

TVK3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *