TV K3

android aplikacija

instaliraj

Zvezda sprema iznenađenje za Delije

Crvena zvezda Telekom će uskoro pustiti u prodaju sezonske ulaznice, saopšteno je sa Malog Kalemegdana.

Zvezda sprema iznenađenje za Delije

Ono što se sada zna, jeste da će biti jeftinije nego prošle sezone kada je za tribine trebalo izdvojiti 11.300 dinara, a za parter 18.800 dinara.

Takođe, za sve vlasnike pretplatnih karata iz prošle sezone klub je obezbedio određene popuste, a za sve kupce biće omogućene i razne pogodnosti oko načina plaćanja. I, ne samo to. Svi vlasnici će biti u prilici da ostvaruju razne benefite, ali osvoje atraktivne nagrade i mnogo toga još.

Iz kluba su takođe poručili da je mnogo razloga zbog kojih je kupovina godišnju ulaznice pametna investicija. Ona garantuje uživanje u Evroligi i to u Areni, a ako ekipa ne prođe u Top 16 fazu, onda je tu Evrokup.

Primera radi, prošle sezone crveno-beli su kod kuće odigrali 11 mečeva na evro sceni. Na to treba dodati 13 utakmica ABA lige, a potom i plej-of, za koji će važiti godišnje ulaznice.

Pa potom sledi i domaći šampionat, pa se tako dolazi do brojke od minimum 28 (bez plej-ofa za koji takođe važe karte), a maksimum 45 mečeva kod kuće. Ako se pri tome doda i da će se tako izbeći gužve, kod navijača ne bi trebalo da postoji dileme. S. ŽURNAL

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.