Zvezda do licence u tišini

October 13, 2015, 8:05 am

UČINIĆU sve što je u mojoj moći da Crvena zvezda uspešno prođe monitoring UEFA, istakao je pre nekoliko dana generalni direktor u ostavci Zvezdan Terzić. Borba sa vremenom i poveriocima, tri dana pre isteka 15. oktobra, bar po raspoloženju koje vlada na stadionu “Rajko Mitić”, nagoveštava da će crveno-beli kroz plaćanje i odlaganje uspeti da namire 3,8 miliona evra duga.

– Nećemo ništa da komentarišemo do isteka roka, ne želimo da licenca bude medijska tema – poručio je Terzić.

Reprogram dugova ide dobrom dinamikom, ugovor sa “Telekomom” (800.000) i rata koju će Makabi iz Tel Aviva (milion evra) uplatiti pre roka, trebalo bi da zatvore finansijku konstrukciju. Očekuje se da će UEFA dati zeleno svetlo, a Zvezda nastaviti uspešno proces licenciranja za Evropu. Licenca je prioritet, zbog nje su svi dalji koraci oko zakazivanja Skupštine i novih predsedničkih izbora ostavljeni po strani. Bar su se u Ljutice Bogdana usaglasili oko stava da se sve ostavi po straiu dok se najvažniji deo posla ne obavi.

Dok uprava radi svoj posao, trener Miodrag Božović ekipu je izolovao na Zlatiboru, nastavljajući sa praksom koja mu je i donela plus 12. Rad van očiju javnosti, mir i dobra atmosfera u svlačionici, uspešan su recept kojim planira da izgura i drugi deo sezone, nabijen u dva meseca kroz 10 prvenstvenih i verovatno dva kup meča.

SA RADOM NA BANjICI

CRVENA zvezda će sa Radom igrati u subotu od 13.00 časova na Banjici. “Građevinari” su osposobili južnu tribinu za svoje navijače i tako dobili dozvolu da sve mečeve visokog rizika igraju na svom stadionu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *