TV K3

android aplikacija

instaliraj

Zlatne kokice: Bredliju Kuperu MTV nagrada za najboljeg glumca

Bredli Kuper dobitnik je MTV filmske nagrade za najboljeg glumca na noćas održanoj ceremoniji u Nokia teatru u Los Anđelesu, koji je nagradu posvetio snajperisti kojeg je tumačio u filmu „American Sniper“.

Zlatne kokice: Bredliju Kuperu MTV nagrada za najboljeg glumca

Njegova koleginica Šajlin Vudli ponela je laskavu titulu najbolje glumice u priči o dvoje bolesnih tinejdžera „The Fault In Our Stars“, koji je ujedno proglašen i najboljim filmom u prethodnoj godini.

Nagradu u kategoriji “Najus**niji od straha” otišla je u ruke latino zvezde Dženifer Lopez kojoj je srce nekoliko puta preskočilo od straha u filmu „The Boy Next Door“. Još jedna zvezda iz ovog filma Šanin Tatum dobio je nagradu za najboljeg komičara, ali za ulogu u filmu „22 Jump Street“.

Robert Dauni Džunior dobitnik je “MTV Generacija” nagrade kojom se odaje počast glumcima koji su osvajali MTV publiku tokom cele svoje karijere. „Radite naporno, sanjajte velike stvari i neka nos uvek bude čist“, kazao je Dauni, šaleći se na račun svoje problematične i burne prošlosti.

Najboljim duom proglašeni su Zek Efron i Dejv Franco koji su iskoristili priliku da se propisno ispipaju na sceni, a priznanje “Najbolji muzički trenutak” pripalo je Dženifer Lorens.

 

Komentarišite

Your email address will not be published.