Žestoke kazne: Učesnici rijalitija do sada izgubili 315.000 evra

May 3, 2022, 3:48 pm

U rijaliti šou programu “Zadruga” jedno od osnovnih pravila života nalaže buđenje zadrugara u predviđeno vreme, na znak Velikog šefa, međutim, iako je već nekoliko puta razjašnjena situacija da ni jedan od ukućana ne smije spavati preko dana, neki od takmičara ponovo nisu ispoštovali ovo pravilo.

Apsolutni šampioni, kada su u pitanju kazne uzrokovane nedozvoljenim spavanjem, jesu Sale Luks, Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović, Milica Veslinović i Aleks Nikolić koji su danas, odlukom Velikog šefa, kažnjeni oduzimanjem nedjeljnog honorara.

Podsjetimo, dosad su ukupno zadrugari izgubili zbog kazni 315.000 evra, apsolutni rekorder u gubljenju novca definitivno je Mensur Ajdarpašić, kome je oduzeto čak 58.500 evra usljed gubitka tri mjesečna i jednog nedjeljnog honorara.

I Marko Oknačić je među rekorderima kada su riječ kazne. Naime, Marko Osmakčić, koji na nedjeljnom nivou zarađuje 1.000 evra, a dosad mu je Veliki šef zbog agresivnog ponašanja Oduzeo čak dva tromjesečna, jedan mjesečni i jedan nedjeljni honorar, pa je već u minusu 20.000 evra, piše Kurir.

Izvor: srpskainfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.