TV K3

android aplikacija

instaliraj

Žene masturbiraju češće nego što mislite

Masturbiranje kod žena je do skoro bila tabu tema koja bi kod pripadnica lepšeg pola izazivala rumenilo na licu ili kikotanje.

Žene masturbiraju češće nego što mislite

Zapravo, voleti sebe ne bi trebalo da predstavlja tabu. Otkivamo vam istinu o tome šta žene zapravo misle o masturbiranju…

 

1) Žene masturbiraju više nego što mislite

Da, istina je. Prema statistikama 92 procenata žena masturbira redovno, dok se za preostalih 8 odsto veruje da nisu dovoljno komforne da to priznaju, ali da svakako i one praktiju.

 

2) Masturbiraju češće nego što biste ikad pomislili

Štaviše, 60 posto žena upražnjava samozadovoljavanje tri puta nedeljno, dok 10 posto žena to radi svakodnevno.

 

3) Psihička konekcija sa orgazmom

Drugim rečima, one mogu da se uključe u orgazam svojim umom. Beri Komisaruk, neurolog, proučava žene koje doživljavaju vrhunac bez direktnog kontakta sa telom.

 

4) Istorijske činjenice

Da li ste spremni za istorijske lekcije na ovu temu? Prvi prikaz žene koja masturbira viđen je na iskresanoj glinenoj skulpturi žene, otkrivene u četvrtom veku pre nove ere.

 

5)  Žene su slobodnije u razgovorima o seksu

Prema studiji iz 2002. godine mlade žene su otvorenije za razgovore o seksu nego mušakrci. Eva Lefkovic, sa Univerziteta Pensilvanija u SAD-u, sprovela je studiju tokom koje je posmatrala 124 žene i 81 muškarca u dobi između 18. i 25. godina i fokusira se na komunikaciju o seksu.  Otkrila je da su sagovornice pričale otvoreno o svim temama, uključujući i mastrubiranje, što nije bio slučaj i sa muškarcima. Oni su imali i prećutne odgovore.

 

6) Masturbiranje pozitivno utiče na menstrualne grčeve

Masturbiranje je alternativni lek protiv menstrualnih bolova. Stručnjaci objašnjavaju da hormoni koji se oslobađaju prilkom orgazma, povoljno utiču na mentrualne grčeve.

 

7) Žene gledaju porno filmove

Prema Francuskoj studiji, žene su priznale da gledaju na internetu “filmove za odrasle” i da često masturbiraju uz njih.

 

8) Masturbiranje kao uspavanka

Ne masturbiraju žene samo radi zabave i uzbuđenja, ponekad to rade iz praktičnih razloga. Kako bi lakše zaspale, 32 procenata žena praktikuje masturbiranje kao zamenu za uspavansku. Ko je rekao da je odlazak u krevet bez partnera uvek loša ideja?

 

9) Polovina žena bi to radije uradila samostalno

 

“Izvinjavamo se muškarcima, ali niste nam potrebni. Ukoliko želite da stvar bude odrađena onako kako ste zamislili, odradite to sami.” Kako Džimi Džejn navodi, 41 posto žena se izjasnilo da više uživa u samostalnom masturbiranje, nego u seksu.

BIG

Komentarišite

Your email address will not be published.