Zbog seksa na javom mjestu: Uhapsili glumicu i njenog muža, misleći da je prostitutka! (VIDEO)

September 16, 2014, 10:59 am

Tamnoputa američka glumica Danijel Vots, koja se pojavljuje u oskarovskom filmu Kventina Tarantina “Đangova osveta”, optužila je policiju Los Anđelesa za rasizam nakon što je zajedno sa suprugom, belcem, privedena pod sumnjom za prostituciju.

Vots i njen muž, glumac Brajan Džejms Lukas izjavili su da ih je policija zaustavila na ulici, stavila im lisice i ispitala jer su razmenjivali nežnosti na javnom mestu.

“Danas su mi stavili lisice i priveli me zato što sam u javnosti iskazivala ljubav prema svom suprugu. Bili smo potpuno obučeni i samo smo se ljubili na javnom mestu”, napisala je na Fejsbuku glumica, koja je tokom hapšenja u znak protesta odbila da se legitimiše.

“Dok sam sedela u policijskim kolima, setila sam se koliko se puta moj otac vratio kući frustriran i ponižen od strane policije mada ništa pogrešno nije učinio”.

“Nisam mogla da verujem da se to događa, iz mene su izbile sve nakupljene frustracije zbog godina diskriminacije u ovoj zemlji”, navela je Vots.

Njen suprug je, pak, na svom Fejsbuku profilu napisao: “Nema slobode ako neki ljudi mogu da maltretiraju druge bez ikakvog razloga ili dokaza samo zato što “misle” da na to polažu pravo”.

Policija je kasnije tog dana saopštila da je reagovala na poziv “zabrinutog građanina” zbog “nepristojnog ponašanja na javnom mestu prostitutke i njenog klijenta”./KURIR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *