TV K3

android aplikacija

instaliraj

Zašto slikanje sladoleda pored mora nije dobra ideja? Ova devojka jako dobro zna

Zašto slikanje sladoleda pored mora nije dobra ideja? Ova devojka jako dobro zna

Za jednu devojku iz Kalifornije lep prolećni dan bio je dovoljan kako bi izašla, počastila se sladoledom i napravila par fotki. Ali, ni u najluđim snovima nije sanjala da nešto ovako čudno može da joj se desi.

Jedna korisnica Tvitera je na tu društvenu mrežu postavila najčudnije dve fotke koje smo videli u skorije vreme. Sve se dogodilo dok se šetala obalom u Santa Barbari u Kaliforniji, a u glavnoj ulozi bili su njen sladoled i – bezobrazni galeb.

Pošto sladoled nema tako dobar ukus ako se njegova fotka ne objavi na društvenim mrežama, odlučila je da zastane i uslika ga. U pozadini se vide svetlucavi okean i zanimljivi brežuljci – ma prava idila.

Ali tako nije mislio i jedan pernati odmetnik koji je po svaku cenu želeo da joj upropasti trenutak umetničkog nadahnuća (jer ništa nije tako umetnički kao fotkanje sladoleda).

Ova bela lopuža je iskoristila trenutak i ćapila joj sladoled, a fotka je posle toga ispala još bolja. Uostalom, tako misli i više od 20 hiljada ljudi koji su retvitovali trenutak krađe. Njoj je ostao gorak ukus u ustima, a prevejani galeb se zasladio po lepom kalifornijskom suncu.

Noizz

Komentarišite

Your email address will not be published.