Za njima se danas okretala cela Ibica: Top modeli na plaži

June 29, 2014, 1:11 pm

Njih dve spadaju među najpoznatije menekenke ikada, pa i ne čudi što se cela Ibica okretala za Kejt Mos i Naomi Kembel, koje su odluičile da ovo leto provedu zajedno. Njih dve su juče uslikane kako se izležavaju na suncu i ispijaju koktele na plaži “Kala Basa” na ostrvu koje je poznato po dobrim žurkama.

Naomi se odlučila za “Dolče&Gabana” crni bikini, sa dezenom nalik na novčiće, njena koleginica i dugogodišnja prijateljica Kejt je obarala jednostavan model bez bretela.

Nakon sunčanja i uživanja u koktelima, Kejt je odlučila da se malo rashladi, pa je prošetala do vode.

Kembelova je ipak ostala na plaži, i nastavila da uživa u suncu. Ona je ponovo pokazala da u 44. godini ima telo na kojem može samo da joj se pozavidi.

Nakon brčkanja, njih dve su se ponovo opustile na ležaljkama u društvu prijatelja. Manekenke koje ovih dana naporno rade, svakako uživaju u odmoru.

Inače, Kejt se na Ibici našla nešto ranije, jer je upravo tu napravila niz slika za “Vog”. S druge strane, ni Naomi ne sedi skrštenih ruku. Ona je odlučila da svoje iskustvo u modnom svetu iskoristi na najbolji način,  i da pokrene sopstvenu modnu liniju. po ugledu na Mosovu, koja sarađuje sa “Topšopom”.

 

(Blic)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *