TV K3

android aplikacija

instaliraj

Za njima se danas okretala cela Ibica: Top modeli na plaži

Za njima se danas okretala cela Ibica: Top modeli na plaži

Njih dve spadaju među najpoznatije menekenke ikada, pa i ne čudi što se cela Ibica okretala za Kejt Mos i Naomi Kembel, koje su odluičile da ovo leto provedu zajedno. Njih dve su juče uslikane kako se izležavaju na suncu i ispijaju koktele na plaži “Kala Basa” na ostrvu koje je poznato po dobrim žurkama.

Naomi se odlučila za “Dolče&Gabana” crni bikini, sa dezenom nalik na novčiće, njena koleginica i dugogodišnja prijateljica Kejt je obarala jednostavan model bez bretela.

Nakon sunčanja i uživanja u koktelima, Kejt je odlučila da se malo rashladi, pa je prošetala do vode.

Kembelova je ipak ostala na plaži, i nastavila da uživa u suncu. Ona je ponovo pokazala da u 44. godini ima telo na kojem može samo da joj se pozavidi.

Nakon brčkanja, njih dve su se ponovo opustile na ležaljkama u društvu prijatelja. Manekenke koje ovih dana naporno rade, svakako uživaju u odmoru.

Inače, Kejt se na Ibici našla nešto ranije, jer je upravo tu napravila niz slika za “Vog”. S druge strane, ni Naomi ne sedi skrštenih ruku. Ona je odlučila da svoje iskustvo u modnom svetu iskoristi na najbolji način,  i da pokrene sopstvenu modnu liniju. po ugledu na Mosovu, koja sarađuje sa “Topšopom”.

 

(Blic)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.