TV K3

android aplikacija

instaliraj

Za Majstorovićevu obeštećenje 3.000 KM

Rukometašica Branka Majstorović dobila je ispisnicu iz banjalučkog Borca, a da bi prešla u Bihać potrebno je platiti obeštećenje od 3.000 KM.

Za Majstorovićevu obeštećenje 3.000 KM

“Poslala sam dopis Borcu i čekam odgovor. Željela sam da promijenim klub jer mi se ne igra Prva liga RS. Ta liga je odlična za mlađe rukometašice da stiču iskustvo, a ja sam Ligu RS igrala prije pet godina, i kao i svaki igrač želim više. Dobila sam ponudu od Bihaća pa ćemo vidjeti šta će biti”, rekla je Majstorovićeva, koja je bila kapiten banjalučkog tima.

U Borcu su istakli da su dali ispisnicu, ali da nema transfera bez obeštećenja.

“Prema Pravilniku o statusu igrača Rukometnog saveza BiH, imamo pravo da tražimo obeštećenje za edukaciju za igračice od 16 do 23 godine i prema tom pravilniku tražimo 3.000 KM. Branka je u zahtjevu navela da smo joj ostali dužni, ali prema pravilniku imamo pravo na obeštećenje za edukaciju”, rekao je Ranko Gligorić, direktor Borca.

Majstorovićeva kaže da vjeruje da će otići bez obeštećenja jer je od Borca posljednji put novac dobila u junu prošle godine. Više o njenom prelasku u Bihać trebalo bi da bude poznato narednih dana. Ispisnicu iz Borca dobila je Ana Pejaković.

“Ona ide u jedan klub iz Kozarske Dubice i s obzirom na to da još nema 15 godina, dali smo joj ispisnicu”, dodao je Gligorić.

 

Nezavisne

Komentarišite

Your email address will not be published.