TV K3

android aplikacija

instaliraj

Vučić: Srbija neće dozvoliti da nasiljem ugrožavate bilo koga (VIDEO)

Vučić: Srbija neće dozvoliti da nasiljem ugrožavate bilo koga (VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na vanrednoj konferenciji za novinare da je upravo dobio informaciju su Dragan Đilas i okupljeni probili ogradu koja je postavljena ispred Predsjedništva Srbije.
– Nisu fašista Obradović, ni tajkun Đilas naročito hrabri da idu dalje, osim na uplašene dame u desku RTS – rekao je Vučić.

– Srbija neće dozvoliti da nasiljem ugrožavate bilo koga – naglasio je on.

Predsjednik Srbije Aleksndar Vučić obraća se javnosti povodom sinoćnjih događaja, kada su lider “Dveri” Boško Obradović i jedna od organizatorki protesta Jelena Anasonović, praćeni grupom okupljenih na protestima “1 od 5 miliona”, na silu upali u zgradu RTS.

Vučić se obraća javnosti u zgradi Predsjedništva na Andrićevom vencu, a lideri opozicije najavili su dolazak ispred zgrade Predsjedništva kako bi tražili ostavke državnog vrha i fer izbore.

Podsjetimo, nakon što je policija reagovala i jednog po jednog demonstranta izvela iz zgrade Javnog servisa, a među njima i Obradovića, Anasonović i Dragana Đilasa, Obradović je pozvao okupljene na protest ispred Predsjedništva Srbije u vrijeme kada se Vučić obraća javnosti na vanrednoj konferenciji.

(Tanjug)

Komentarišite

Your email address will not be published.