TV K3

android aplikacija

instaliraj

Vučić informisao ambasadore o Raminoj provokaciji

Premijer Srbije Aleksandar Vučić informisao je ambasadore Kvinte i EU u Beogradu o provokacijama koje je izrekao premijer Albanije Edi Rama i ocijenio da je Srbija "reagovala odlučno i veoma uzdržano".

Vučić informisao ambasadore o Raminoj provokaciji

Vučić je tokom susreta ambasadore upoznao o aktuelnim političkim i ekonomskim dešavanjima u Srbiji, preduzetim reformama i razgovorima srpske delegacije sa predstavnicima Međunarodnog monetarnog fonda, saopšteno je na sajtu Vlade Srbije.

On je zahvalio za pomoć koju ambasadori pružaju u privlačenju stranih investitora u Srbiju i ponovio da će im tu biti obezbijeđeno najpovoljnije poslovno okruženje u regionu.

Sastanku su prisustvovali ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport i ambasadori Velike Britanije Denis Kif, Italije Đuzepe Manco, NJemačke Hajnc Vilhelm, SAD Majkl Kirbi i Francuske Kristin Moro.

Ambasadori su zaključili da je, uprkos provokaciji Rame, posjeta albanskog premijera bila “istorijska i značajna za saradnju i stabilnost u regionu”.

Oni su dali su punu podršku Vladi Srbije u provođenju reformskih mjera i pozitivno ocijenili dosadašnji tok razgovora Beograda sa MMF-om, ističe se u saopštenju.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.