TV K3

android aplikacija

instaliraj

Višković razgovarao sa rukovodstvom Doboja; Otvorena Policijska stanica (VIDEO)

Višković razgovarao sa rukovodstvom Doboja; Otvorena Policijska stanica (VIDEO)

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković održao je sastanak sa rukovodstvom grada Doboja čime je započeo radnu posjetu ovom gradu.

Zamjenik gradonačelnika Boris Jerinić rekao je uoči sastanka da će razgovarati o realizaciji zajedničkih projekata na području Doboja.

Sastanku, osim Jerinića, prisustvovali su poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Danijel Jošić i Neboša Marić, poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Obren Petrović i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Uroš Gostić.

Nakon sastanka u Gradskoj upravi Višković i ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač otvorili su u ovom gradu novi objekat u koji će biti smještena Policijska stanica Doboj jedan i Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja, za čiju gradnju je uložen 1,5 milion KM.

Izgradnja novog objekta Policijske stanice Doboj jedan i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja, u koju je uložen 1,5 milion KM, počela je 12. aprila prošle godine, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske.

Pomoć je pružila i Svjetska banka iz projekta pomoći sanacije nakon poplava.

Ugovor o izgradnji je 27. marta prošle godine u Banjaluci potpisao ministar Lukač sa generalnim direktorom Akcionarskog društva za inženjering “Graditelj” iz Teslića Miloradom Vukovićem.

(Srna)

Komentarišite

Your email address will not be published.