Višković: Prioritet – očuvanje ekonomske i političke stabilnosti

November 23, 2022, 10:01 am

Mandatar za sastav nove Vlade Republike Srpske Radovan Višković zahvalio je danas predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku za povjerenje koje mu je ukazao dodijelivši mu mandat za sastav nove Vlade.

– Hvala predsjedniku na ukazanom povjerenju da mandat za sastav nove Vlade Srpske, poslije četiri godine, pripadne ponovo meni. U budućem periodu, to mi je velika čast i privilegija, ali i odgovornost – rekao je Višković.

Višković, koji je na čelu Vlade bio protekle četiri godine, istakao je da je Vlada u ovom periodu ispunila data obećanja, trudeći se da očuva ekonomsku stabilnost i nadležnosti Srpske.

– U prethodnom periodu sačuvana je ekonomska i politička stabilnost Republike Srpske, što će biti prioritet i u narednom periodu – rekao je on.

Višković je naveo da je važno štu su i poslodavci i sindikati prihvatili činjenicu da će nastaviti da predvodi Vladu Srpske.

– Naš cilj je socijalno pravednije i demografski održivo društvo. Očekujem od novih ministara da savjesno izvršavaju svoje obaveze – rekao je on.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.