TV K3

android aplikacija

instaliraj

Veče poezije u krčmi »Kastel«

Veče poezije banjalučkih pjesnika, Gorana Gavrića Grge, Milana Vulića, Zorana Dimitrića i Milana Rakulja, biće održano u srijedu 29. aprila sa početkom u 20 časova u ugodnoj atmosferi krčme "Kastel", na HaniŠtu u Banjaluci.

Veče poezije u krčmi »Kastel«

Goran Gavrić Grga, autor je zbirke pjesama “Tunel”, za koju je u Sremskim Karlovcima dobio uglednu nagradu “Stražilovo” 2013. godine. Diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu u Banjaluci, no zaposlen je u magacinu autodijelova.

Milan Vulić je bivši student ekonomije i srpskog jezika i književnosti, te vlasnik enciklopedijskog znanja. Piše od djetinjstva i u pripremi je njegova prva knjiga pjesama.

Zoran Dimitrić, do sada nije imao prilike da svoju poeziju objavi među koricama knjige, a u njegovoj biografiji po časopisima gdje je objavljivao stajalo je: boem, sportista, komesar za bezbjednost fudbaskog kluba Rekreativo, te svjetski putnik.

Milan Rakulj do sada objavio je dvije zbirke pjesama u Brankovom kolu: “Gluvi putnik” i “Poezija u kostima”. Dobitnik je nagrade “Stražilovo” za 2010. godinu. Diplomirao je na odsjeku za srpski jezik i književnost.

Ko dođe u srijedu na veče poezije ove četvorke neka ne očekuje previše apstrakcije, ono što pišu uglavnom je “život”.

 

Nezavisne

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.