TV K3

android aplikacija

instaliraj

Veče poezije u krčmi »Kastel«

Veče poezije banjalučkih pjesnika, Gorana Gavrića Grge, Milana Vulića, Zorana Dimitrića i Milana Rakulja, biće održano u srijedu 29. aprila sa početkom u 20 časova u ugodnoj atmosferi krčme "Kastel", na HaniŠtu u Banjaluci.

Veče poezije u krčmi »Kastel«

Goran Gavrić Grga, autor je zbirke pjesama “Tunel”, za koju je u Sremskim Karlovcima dobio uglednu nagradu “Stražilovo” 2013. godine. Diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu u Banjaluci, no zaposlen je u magacinu autodijelova.

Milan Vulić je bivši student ekonomije i srpskog jezika i književnosti, te vlasnik enciklopedijskog znanja. Piše od djetinjstva i u pripremi je njegova prva knjiga pjesama.

Zoran Dimitrić, do sada nije imao prilike da svoju poeziju objavi među koricama knjige, a u njegovoj biografiji po časopisima gdje je objavljivao stajalo je: boem, sportista, komesar za bezbjednost fudbaskog kluba Rekreativo, te svjetski putnik.

Milan Rakulj do sada objavio je dvije zbirke pjesama u Brankovom kolu: “Gluvi putnik” i “Poezija u kostima”. Dobitnik je nagrade “Stražilovo” za 2010. godinu. Diplomirao je na odsjeku za srpski jezik i književnost.

Ko dođe u srijedu na veče poezije ove četvorke neka ne očekuje previše apstrakcije, ono što pišu uglavnom je “život”.

 

Nezavisne

Komentarišite

Your email address will not be published.