Vaš horoskop za dan 21.04.2017.

Vaš horoskop za dan 21.04.2017.

Vaš horoskop za dan 21.04.2017.

 


O V A N
Na pogrešan način tumačite različite informacije ili nove dogadjaje koje prepoznajete u svom poslovnom okruženju. Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije od utiska koji pokušava da vam nametne neko od saradnika. Velika nestrpljivost pred voljenom osobom često donosi pogrešan efekat. Izbjegavajte impulsivno reagovanje, jer nepotrebno rasplinjavate svoje strasti.

Preporuka: Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.

 


B I K
Napravili ste pogrešan izbor i sada vam preostaje da korigujete svoj poslovni propust. Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvijek mijenjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni u svojim namjerama. Pažljivije analizirajte nečije ponašanje u emotivnom dijalogu, postoje stvari koje se uočavaju tek sa odredjene distance. Neka se vaša osjećanja iskristališu.

Preporuka: Izbjegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

 


B L I Z A N C I
Ukoliko ne razumijete nečije motive ili ideje, ne možete da prihvatite ni važnost različitih pravila u poslovno-finanasijskoj saradnji. Budite pažljiviji u poslovnom dijalogu, jer nerazumijevanje donosi dodatne komplikacije. U susretu sa voljenom osobom češće birate pogrešnu taktiku, prije ili kasnije moraćete da se suočite sa istinom koju potiskujete. Odlaganjem ništa bitno ne rješavate.

Preporuka: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku ravnotežu i raspoloženje.

 


R A K
Primjećujete da saradnici ne ispunjavaju svoj dio obaveza, što se automatski odražava na vašu motivaciju i zajednički uspjeh. Ipak, ovo nije trenutak da se obračunavate sa raznim neistomišljenicima. Izbjegavajte sukob sa osobom koja ima “sumnjivu reputaciju”. Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Možda partner na različite načine iskušava vašu emotivnu naklonost i dobru volju.

Preporuka: Uživajte uz sadržaje koji Vas psihološki opuštaju i relaksiraju.

 


L A V
vaša intuicija u ovom trenutku djeluje skoro nepogrešivo, umijete da procjenite različite saradnike i njihovu ulogu u poslovnim pregovorima. Budite uporni u svojim poslovnim namjerama. Očekuju Vas prijatni dogadjaji u krugu porodice ili u susretu sa voljenom osobom. Nema razloga da tražite novu nevolju na relaciji sa bliskim osobama ili emotivni izazov na nekoj pogrešnoj strani.

Preporuka: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

 


D J E V I C A
Nekome nedostaje iskrenost, a vama strpljenje i zbog toga se poslovni susret pretvara u novu raspravu. Nema potrebe da očekujete preteranu popustljivost ili razumijevanje, kod osobe koja strogo insistira na praktičnim interesima. Neko Vas opterećuje svojom pričom o emotivnoj dominaciji ili sa velikim zahtjevima koje vam postavlja. Važno je da izvučete dobru pouku iz nove situacije.

Preporuka: Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće vam.

 


V A G A
U poslovnom dijalogu nečiji maniri i ponašanje na Vas djeluju zbunjujuće, ali istovrijemeno ni Vi ne nudite konkretne odgovore. Ponekad je teško tačno procjeniti, ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji. Nema potrebe da uporno namećete svoju volju pred porodicom ili bliskim osobama. Raznežite voljenu osobu, tako što ćete djelovati dobroćudno i popustljivo u nekim situacijama.

Preporuka: Prijaće vam neka sportska aktivnost ili psiho-fizička rekreacija.

 


Š K O R P I J A
Imate utisak da nepravedno trpite zbog negativnih uticaja ili nečijeg neraspoloženja. Nalazite se pod težim okolnostima nego vaši saradnici, ali ne možete imati izgovor za neispunjene obaveze. Bolje je da prećutite svoje mišljenje. U susretu sa voljenom osobom prihvatite neku “utešnu varijantu” ili ono što je za sada moguće kao dogovor. Izbjegavajte impulsivnost i novu ljubavnu raspravu.

Preporuka: Posvetite pažnju sadržajima koji djeluju podsticajno na vaše raspoloženje.

 


S T R I J E L A C
Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi, slobodno prihvatite različite izazove kako biste provjerili svoje mogućnosti. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namjere, vaš uspjeh se nalazi iznad prosečnih ocena i mjerila. Nema razloga za preterivanjem u ponašanju ili za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Partner dobro razumije vašu emotivnu ćud i potrebe i želi da vam udovolji.

Preporuka: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje u različitim prilikama.

 


J A R A C
Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno riješenje, strpljivo sačekajte na nečiji signal. Ukoliko pažljivo pratite razvoj dogadjaja na poslovnoj sceni, biće vam jasno na koga treba da računate u saradnji. Nedostatak takta ili povjerenja u susretu sa voljenom osobom može samo nepotrebno uzrokuje novu raspravu. Povremeno umijete da djelujete suviše strogo i zahtjevno.

Preporuka: Prijaće vam neka dodana aktivnost, kao dobra psiho-terapija ili rasterećenje.

 


V O D O L I J A
vama velike riječi ne znače mnogo, stoga i ne obraćate posebnu pažnju na nečiju priču o poslovno-finansijskoj saradnji. Ipak, pokazaće se da je iznenadna sreća na vašoj strani onda kada to najmanje očekujete. Važno je da partner izražava dobru volju i spremnost da vam ugodi na različite načine. Nema razloga da se emotivno nadmudrujete sa bliskom osobom.

Preporuka: Učinite nešto u prilog boljem raspoloženju, prijaće vam omiljena zabava.

 


R I B E
Imate utisak, da okolina pravi previše buke oko nekih sporednih dogadjaja. Nepotrebno se postavljaju različiti uslovi koji komplikuju nastavak poslovne saradnje. Stalo vam je da izbegnete negativne posljedice. Sačuvajte prisebnost duha pred voljenom osobom. Nema razloga da se ponašate suviše sitničavo u svojim komentarima i da podstičete nove sumnje koje Vas udaljavaju.

Preporuka: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Komentarišite

Your email address will not be published.