TV K3

android aplikacija

instaliraj

Uživajte u “Radničkoj hronici” Narodnog pozorišta RS

Uživajte u “Radničkoj hronici” Narodnog pozorišta RS

“Radnička hronika” je prva onlajn predstava Narodnog pozorišta Republike Srpske, koju večeras od 20 časova možete da pratite i na portalu Srpskainfo.

Narodno pozorište Republike Srpske najavilo je da će svoje predstave prikazivati onlajn na Jutjub kanalu Pozorišta, sa linkovima koji će biti postavljeni na zvaničnu Fejsbuk stranicu i Tviter nalog.

Tokom ove sedmice biće prikazana još dva snimka predstava, te će tako publika u srijedu, 25. marta, moći da pogleda “Zoološke priče”, a u petak, 27. marta, predstavu “Četrnaesta”.

Sve predstave se mogu pogledati od 20 sati, navodi se u saopštenju Narodnog pozorišta. Predstave će biti aktivne sedam dana da bi se svim zainteresovanima omogućilo da ih pogledaju, nakon čega će biti uklonjene.

Ovakva odluka je uslijedila nakon prekida igranja predstava pred publikom zbog vanredne situacije izazvane korona virusom.

Istu praksu uvodi i Gradsko pozorište Jazavac, koje je objavilo video repertoar za mart i april 2020. Do sredine aprila ćete moći da vidite ukupno 7 predstava ovog pozorišta, takođe na društvenim mrežama i, naravno, na portalu Srpskainfo.

(Srspkainfo) http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.