TV K3

android aplikacija

instaliraj

Usavršite svoje vještine na računaru, prijavite se na online kurs

Usavršite svoje vještine na računaru, prijavite se na online kurs

Microsoft Office je neizostavan dio svakodnevnog poslovnog okruženja i najbolja osnova za kvalitetan rad na računaru. Stoga, dobro poznavanje rada u aplikacijama Word, Excel, Outlook i PowerPoint je veoma značajno za vašu poslovnu karijeru.

Iz tog razloga, preporučujemo vam webinar o svakodnevnoj upotrebi Microsoft Office 2019 alata koji se organizuje u saradnji sa Logosoftom, kompanijom sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju edukacije iz oblasti IT-ja i prvim zlatnim certifikovanim partnerom Microsofta za BiH.

Kurs je namijenjen svima koji žele da ovladaju naprednim znanjima i vještinama u ovim vrlo popularnim aplikacijama a za njegovo pohađanje nisu potrebna stručna predznanja.

Predavanjima možete prisustvovati putem online platforme – uživo u virtuelnoj učionici. Radionica će se održavati preko MS Teams platforme a predavanja će se snimati, tako da ćete imati mogućnost da ih slušate i poslije treninga.

Kurs počinje 13.07.2020. godine i traje dvije sedmice, ukupno 6 termina po 2 sata i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18.00 do 20.00 časova.

Cijena kursa je 300,00 KM + PDV a prijave možete poslati na e-mail: ict@mtel.ba do 10.07.2020. godine.

Napomena: Za kompanije koje prijave više od dva zaposlena odobravamo ukupni popust od 10% (popusti se ne sabiraju).

Rezervišite svoje mjesto odmah i odredite svoj put u stručnom usavršavanju.

 

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.