TV K3

android aplikacija

instaliraj

Upriličen prijeme za uspješne sportiste Dervente

Upriličen prijeme za uspješne sportiste Dervente

Prvi čovjek opštine Derventa Milorad Simić upirličio je danas prijem za derventske sportiste koji su proteklom periodu ostvarili zapažene rezultate, kako na međunarodnim borilištima, tako i domaćim.

Tamara Radovanovića osvajačica bronze na prvenstvu Evrope u kik-boksu u mađarskom Đeru u konkurenciji mlađih juniorki -52 kg Lov-kik, izrazila je zadvoljstvo što je imala priliku da po prvi put bude na prijemu u lokalnoj zajednici kod načelnika Milorada Simića.

Radovanovićeva, koja je inače članica Kluba borilački vještina “Derventa” trenira kik-boks godinu dana, a na prvenstvu Evrope nastupala je u sastavu reprezenacije BiH.

“Nakon Prvenstva RS gdje sam bila druga, te Prvenstva BiH gdje sam bila prva i izborila mjesto u reprezentacija, uspjela sam stići i do medalje na Evropskom. Ovo je bilo moje prvo veliko takmičenje, novo iskustvo i veoma sam zadovoljna”, istakla je Radovanovićeva.

Prijemu kod načelnika Simića prisustvova je i motociklista Miroslav Milojević Miron, koji je drugu godinu za redom prvak BiH u moto-kros klasi MXV.

“Ovo je druga godina kako sam prvi, a istakao bih da je i moj kolega iz kluba Saša Gajić osvojio treće mjesto”, rekao je Miron.

Derventski šahisit okitili su se titulom prvaka Republike Srpske, te tako izborili nastup u Premijer ligi BiH u godini kada obilježavaju 25 godina postojanja.

Zadovoljstvo što je imao priliku da pozdravi one koji su Derventu predstavili u drugim mjestima izrazio je načelnik Milorad Simić. On je istakao kako su prijem i simbolična novčana podrška najmanje što lokalna zajednica može uraditi.

Podsjetio je Simić kako lokalna zajednica za sport izdvaja nepunih 500 hiljada maraka. Inače, Derventa će predsotjećeg vikenda, tačnije 15. septembra biti i domaćin moto kros trke u organizaciji Milojevićevog kluba.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.