Udruženje građana “Misli dobro” spremno za promjene u Srpskoj

Naoštreni idejama i planovima, članovi udruženja građana “Misli dobro” spremni su da promijene trenutnu sliku Srpske. Profesori, novinari, privrednici, ekonomisti i sportisti odlučili su da zajedničkim snagama uspostave novi pravac u komunikaciji u društvu, kako bi se doprinijelo napretku.

Udruženje građana “Misli dobro” spremno za promjene u Srpskoj

Kažu da ćemo biti eho građana.

“Naša želja nije neka strašna i neprekidna kritika bilo kakvog sistema, želja nam je da uz pomoć ljudi koje mi ovdje imamo, koji su uspjeli da i u ovakvom vremenu, iz ovakve jedne ili druge politike naprave ozbiljne poslove”, rekao je član UG “Misli dobro” Marko Knežević.

U udruženju kažu da ne izmišljaju toplu vodu, samo će ukazivati i raditi na rješavanju problema. Svaki komentar građana će im, dobro doći, jer će time pomoći u ostvarenju plana udruženja – a to je upvao njihova vodilja, kažu članovi.

“Nadam se da ćemo nekakvim svojim i autoritetom, zašto ne reći, kredibilitetom i činjenicom da očekujemo da nas mediji prate, da ćemo uspjeti izvršiti tu vrstu uticaja da političari vide da im nije baš pametno, da ne poslušaju šta im se ima reći i pratićemo ih. Nisu to samo okrugli stolovi i događaji, tu su i komentari udruženja i pojedinaca”, rekla je član UG “Misli dobro” Nataša Tešanović.

Svaki član baviće se analizom sfere kojoj pripada, a u rješenju će učestvovati svi. A na tapeti već imaju prvi zacrtani plan. Na repertoaru i sport i kultura. Svako sa idejom, elanom i voljom da se bori za bolje sutra, dobrodošli su u udruženje, kažu članovi. Poručuju da je najbitnije – da mislimo dobro.

ATV

Komentarišite

Your email address will not be published.