TV K3

android aplikacija

instaliraj

U Zagrebu prijavljen nestanak poznatog kuvara Dejana Markusa

U Zagrebu prijavljen nestanak poznatog kuvara Dejana Markusa

Beograđanin nastanjem u Zagrebu, Dejan Markus (33), proslavljeni kulinarski stručnjak poznat iz emisije “Kuvati srcem”, nestao je i od 7. februara mu se gubi svaki trag, piše portal Jutarnjeg lista.

U Hrvatskoj, tačnije u Zagrebu, svoje kulinarske vještine u jednom je trenutku zamijenio vinom, zbog čega su ga mnogi poznavaoci prilika prozvali “čovjekom vinom” nakon što je otvorio vinoteku “The Wine u Vlaškoj”.

Posljednji put s Markusom su prijatelji kontaktirali u petak, a Dejanova sestra Jelena, koja živi u Beogradu, okrenula je na stotine telefona u pokušaju da bratu uđe u trag.

Nestanak je Markusa je prijavljen policiji koja je započela potragu.

Jutarnji je prenio i apel Markusove sestre Jelene koja je pozvala sve koji bilo šta znaju o njenom bratu da jave policiji.

Jutarnji piše da su se u potrazi za Dejanom aktivirale na stotine njegovih rijatelja i poznanika.

U stanu u kojem je boravio na Trešnjevci ostale su mu sve stvari, frižider je bio pun. Jedino nije bilo ličnih dokumenata i mobilnog telefona sa hrvatskim brojem.

Dejan je, prema riječima njegove sestre, u Zagreb otišao nakon što je u Srbiji nanizao uspjehe. Snimio je preko 1900 epizoda kulinarske serije ”Kuvati srcem”.

U posljednje vrijeme, kaže Dejanova sestra, posao mu nije išao sjajno.

Izvor: Tanjug  http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.