U susret finala takmičenja “Ritam Evrope”: Vanja sa pjesmom “Senjora del mar” ide ka pobjedi (VIDEO)

September 16, 2021, 4:12 pm

Predstavnici projekta  „Ritam Evrope“ danas su posjetili Brod, gdje su razgovarali mladom Vanjom Jaćimović, koja će predstavljati svoju opštinu na ovom dječijem takmičenju. Organizatori takmičenja u prethodnom periodu snimili su spot sa kojim će se mlada Brođanka predstaviti na finalnom takmičenju 25. septembra u Brodu.

Posljednje pripreme pred takmičenje Ritam Evrope su završene i sve je spremno pred finalno veče. Sedamnaestogišnja Vanja Jaćimović snimila je i spot za portugalsku pjesmu Senjora De Mar, i ova numera će među preostalih 14 pjesama biti predstavljena u finalu takmičenja u Loparama 25. septembra.

– Jedva čekam finale, nadam se da će gledaoci prepoznati moj trud, kaže Vanja.

Povodom okončanja svih priprema, ali i dogovora oko buduće saradnje organizatori „Ritma Evrope“su posjetili opštinu Brod.

– Dajemo im podršku u svakom smislu, ne samo u vezi takmičenja, već i u pogledu kontakata i stranih ambasadora, koji bi mogli dovesti do drugačije saradnje, kaže Igor Karadarević, direktor programa „Ritam Evrope“.

Ritam Evrope“ je najveće dječije muzičko takmičenje koje se održava uz podršku amabasadora Evropske unije, a učesnici se predstavljaju pjevanju i modernom plesu i Održava se u svim zemljama Evrope duži niz godina, a prošle godine po prvi put se održalo i u Republici Srpskoj. Tada je pobjedila je predstavnica iz Lopara, i upravo iz tog razloga ovogodišnje takmičenje održava u ovoj opštini.

TVK3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *