U prošlosti se rijetko smijala, pa se pokajala: Nikolija stavila nove zube i iskeširala 2.000 evra (FOTO)

June 21, 2022, 11:27 am

Kćerka Vesne Zmijanac, pjevačica Nikolija Jovanović stavila je nedavno blistavo bijele zube, ali se, kako navode mediji, pokajala, pa je našla novo riješenje doduše poprilično skupo.

Pjevačica je prije nekoliko godina stavila implante na fasete u bijeloj boji i njen osmijeh svima se dopao, pa su po uzoru na Nikoliju mnoge poznate ličnosti radile svoje zube. Međutim, najnovija Nikolijina fotografija svima je privukla pažnju te je jasno da je ponovo nešto uradila sa zubima. A kako pišu domaći mediji, ona je stavila sve popularnije “vinire” koji sada i dosta koštaju što nam je otkrio stomatolog.

– Postoje keramički i kompozitni viniri. Cijena keramičkih vinira, koji su kvalitetniji, je 220 evra po zubu i da bismo vam njih stavili morate imati idealne zube i rade se na fasetama. Uglavnom se ne stavljaju na sve zube, nego od četvorke do četvorke. Viniri su tanke keramičke ljuspice debljine 0,5-0,7 mm koje se fiksiraju (lijepe) na površinu zuba vidljivu pri govoru i osmijehu – navode stomatolozi.

 

Nikolija se oglasila ovim povodom i otkrila šta je zapravo uradila.

– Jesam, prije par godina sam stavila biserno bijele, i onda sam se pokajala i zamenila ih za vinire koji su najsličniji mojim zubima i boji donjih koji su prirodni i ne planiram da ih radim dokle god je moguće. S godinama sam shvatila da što prirodnije to ljepše! I nažalost naučila sam se ispravljajući “krive drine” i nakon pretjerivanja u ranoj mladosti – navela je Nikolija za Informer.

Dala savjet mladim djevojkama:

– Ovo je sada više savjet mladim devojkama da ne zloupotrebljavaju estetske zahvate i ne prate trendove jer su trendovi prolazni – dodala je popularna pjevačica.

S obzirom na to da je Nikolija stavljala vinire samo na gornju vilicu cijena za osam zuba je 1.760 evra, ali varira do stomatologa do stomatologa pa može koštati i do 2.000 evra za ovaj broj sjekutića, piše Informer.

SRPSKAINFO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *