TV K3

android aplikacija

instaliraj

Modriča: U OŠ „Sutjeska “organizovan prijem za 73 prvačića (VIDEO)

Modriča: U OŠ „Sutjeska “organizovan prijem za 73 prvačića (VIDEO)

Osnovna škola „Sutjeska“ u Modriči postala je bogatija za 73 prvačića, što je za pet mališana vieše u odnosu na prošlu godinu. Povodom početka nove šolske godine, načelnik Mladen Krekić je ovim novopoečenim školarcima podijelio simoblične poklone i zaželio im uspješno školovanje.

Držeći čvrsto za ruke roditelje, šestogodišnji mališani su došli u školu „Sutjeska“ , gdje su zvanično postali đaci prvaci. Po tradiciji, za njih je organizovan svečani prijem, a njihovi godinu dana stariji drugari su izveli niz skečeva, recitacijia pjesama, a bilo je pjesme i igre. Osmijeh i uzbuđenje vidjeli su  se na licima novopečenih učenika, ali ovaj dan je dosta značio i  njihovim roditeljima.

Emina Peleš, roditelj šestogodišnje Ene rekla je da je ubuđena i srećna što njena kćerka sjeda za školske klupe i da su sve pripreme oko početka škole bile „slatke muke“

Broj prvačića se blago povećao u odnosu na prošlu godinu, a najvažnije je da se broj đaka u ovoj školi ne smanjuje, istakli su direktorica škole i načelnik Mladen Krekić.

„Jako sam srećan što sam danas ovdje, i što cujem dječiju graju. Čovjek se mora radovati kada je u društvu mališana, koji su neiskavreni i ne mogu ništa ružno misliti“, rekao je Krekić.

Načelnik je istako da se broj upisanih prvačića u Modriči nije značajno promjenio u odnosu na prošlu godinu i da će, prema njegovim procjenama, taj broj narednih godina rasti. U osnovnoj školi „Sveti Sava“ ove godine upisano je 94 prvačića, što je za šest manje u odnosu na prošlu godinu.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.