U centru pažnje: Kluni sa budućom nevjestom Amal Alamudin ponosno prošetao Firencom!

September 9, 2014, 7:20 am

 

Iako vole da svoj privatni život drže dalje od očiju javnosti, holivudski zavodnik i njegova buduća nevesta debitovali su na crvenom tepihu u Firenci.

Džordž Kluni i zanosna Amal Alamudin pojavili su se na glamuroznoj “Celebrity Fight Night” večeri u Italiji, prenosi Dejli Mejl.

Crno je klasika i simbol elegancije, tako da se slavni par odlučio baš za tu boju. Kluni (53) nosio je crno odelo sa kravatom, doke je njegova verenica vitku figuru istakla jednostavnom satenskom haljinom do poda bez bretela.

Svoj celokupan stajling 36-godišnja advokatica zaokružila je zlatnim minđušama, a talasastu kosu je prebacila na jednu stranu. Jednostavnost pre svega očigledno je njen izbor, ali i pun pogodak za ovako svečanu priliku.

Kluni je sa ponosom držao svoju verenicu oko struka, a kada je izašao na binu kako bi primio nagradu, dodao je: “Svoju divnu buduću mladu upoznao sam ovde u Italiji, sa kojim ću se i oženiti za nekoliko nedelja, baš u Veneciji pored svih ostalih mesta”.

Glamurozna noć u Italiji okupila je mnoge poznate ličnosti i sportiste, a uživo su se održavale i aukcije skupocenih predmeta, kao i sjajni nastupi muzičkih zvezda./kurir

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *