U Bratuncu održan skup opozicije i kontraskup pristalica vlasti (FOTO)

January 25, 2020, 7:41 pm

U Bratuncu je večeras održan skup opozicije na kome su poslanici SDS i PDP upoznali građane s tog  područja o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji Srpskoj.

Na skupu opozicije učestvovali su poslanici PDP i SDS Jelena Trivić, Miladin Stanić, Davor Šešić. Ljubiša Krunić, Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović.

“Izvor zla u ovom društvu je to što ne radi pravosudni sistem. Da radi pravosudni sistem sve bi bilo bolje a mnogi bi bili u zatvoru”, izjavio je SDS-ov poslanik u NSRS Nebojša Vukanović.

“Treba nam samo jedan pošten sudija i tužilac da bi vratili sve što je pokradeno kaže Vukanović.

“Vi ste, u Bratuncu, narod stradalnički i ovdje sam došao iz poštovanja prema žrtvama rata. Svaka stopa RS je naša i kako smo je branili u ratu tako ćemo se sada boriti da idemo naprijed i nika nam neće zabraniti da dođemo u bilo koji dio RS rekao je poslanik PDP Ljubiša Krunić.

– Zašto neko pravi podjele u narodu i zašto podjele nekom odgovaraju, upitala je poslanica i potpredsjednica PDP Jelena Trivić.

Naglasila je da se bori protiv toga, jer ovo je, kako je naglasila, i njena Republika Srpska.

“Zašto bi nama neko prijetio da ovdje u Bratunac ne smijemo da dođemo. Vidite da se ne plašimo vidite da smijemo, poručila je Trivićeva.

Skupu u Bratuncu je prisustvovao i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić.

Održan i kontraskup pristalica vlasti u Bratuncu

Zanimljivo je da se večeras u Bratuncu istovremeno održao i skup podrške vlasti, koji je organizovala “Istočna alterantiva”. Ovom skupu je prisustvovalo nekoliko desetina građana. Skup je održan pod sloganom “Republika Srpska iznad svega”.

Pojedini učesnici skupa su nosili majice sa natpisom “Lukaču ruka ti se pozlatila” aludirajući na situaciju iz NSRS kada je ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač udario narodnog poslanika iz PDP-a Draška Stanivukovića.

Takođe na nedavnom kontraskupu vlasti u parku Mladen Stojanović u Banja Luci, predsjednik Udruženja građana “Istočna alternativa” Vojin Pavlović, je u svom obraćanju skupu kojem su prisustvovali najviši zvaničnici Republike Srpske, rekao kako je ministar Lukač trebao Stanivukoviću nabiti govornicu na glavu.

Skupove je obzbebjeđivalo pojačano prisustvo policije.

Izvor: BN/ TV K3 http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *