TV K3

android aplikacija

instaliraj

U akciji “Kavez” uhapšeno 14 osoba, zaplijenjena droga, novac i oružje (VIDEO)

U akciji “Kavez” uhapšeno 14 osoba, zaplijenjena droga, novac i oružje (VIDEO)

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske /MUP/ Danica Gnjatović rekla je Srni da su policijski službenici u današnjoj akciji “Kavez” zaplijenili više od 300 grama raznih vrsta droge, novac, oružje i opremu za pripremu i mjerenje narkotika.

“Do sada je pronađeno oko 300 grama marihuane, 10 grama heroina, 24 mililitra tečnog metadona, četiri pištolja, oko 2.000 KM, oko 2.400 evra, više digitalnih vaga za precizno mjerenje, veći broj drobilica za mrvnjenje marihuane, te više mobilnih telefona, SIM kartica i rokovnika”, istakla je Gnjatovićeva.

Ona je ranije Srni izjavila da je u akciji kodnog naziva “Kavez” uhapšeno 14 lica osumnjičenih da su se bavila proizvodnjom i prometom droge.

Akcija “Kavez” počela je jutros s ciljem razbijanja organizovane kriminalne grupe koja se bavila proizvodnjom i prometom droge.

Policijski službenici su izvršili pretrese na više lokacija na području Banjaluke, Zvornika, Bijeljine i Doboja.

Akciju sprovode policijski službenici Uprave MUP-a za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa službenicima policijskih uprava Banjaluka, Zvornik, Bijeljina i Doboj, te pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice i Jedinice žandarmerije.

Akcija se sprovodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

SRNA

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.