TV K3

android aplikacija

instaliraj

Tri zlatna Fejsbuk pravila za srećnu vezu

Htjeli mi ili ne, društvena mreža Fejbuk je i te kako prisutana u našim vezama. U budućnosti očekujemo da je fantastičan Instagram sustigne, jer je postao omiljenije mjesto za objavu najsitnijih detalja svake veze (od romantičnih prosidbi, do selfija poslije seksa).

Tri zlatna Fejsbuk pravila za srećnu vezu

Iako Fejsbuk vezu može popraviti i učiniti još romantičnijom, složićete se da je u većini slučajeva može pokvariti.

Kako se ovo drugo ne bi dogodilo, predlažemo da se držati sljedećih pravila.

Zajednički profil je loša ideja

Hajde da budemo iskreni! Koliko ste se puta nasmijali što je vaša drugarica zajednički profil sa svojim dragim, a poslije par mjeseci raskinula i čitava situacija na kraju djeluje tragikomično.

Međutim, to nije jedini problem. Zajednički profil znači i da se odričite svog vremena. Naravno da Fejsbuk ne treba bit alat gdje ćete čuvati tajne, ali ipak je lijepo da se možete dopisivati sa prijateljima bez straha da će vaš dragi pročitati. Uostalom, uvijek možete staviti da ste u vezi ili izbaciti sliku i na taj način se zaštititi od eventualnih dosadnih ponuda.

Šifra je privatna stvar

Šifra od mejla ili društvenih mreža je samo vaša stvar i ne treba tu privatnost dijeliti ni sa kim, a najmanje sa dečkom. Danas ste zaljubljeni, a sutra – ko zna. Ukoliko podjeliš sa dečkom šifru svom dečku, kad-tad će doći u iskušenje da provjeri šta radiš na Fejsbuku i može doći do nesuglasica i zbog najmanje sitnice.

“Like” je samo “like”

Optužiti dečka za prevaru zbog toga što mu je neka djevojka lajkovala sliku ili on njoj zvuči glupo, ali to se sve češće događa.

Prije nego što kreneš sa teorijama zavjere, razmisli – da li znači da i ti varaš dečka sa svakim tipom koji ti je nešto lajkovao ili obrnuto. Svako ima pravo da mu se određena osoba dopadne. Da li će nešto više biti od lajkovanja i komentara zavisi od obe osobe, ne samo od jedne strane!

 

Atv

Komentarišite

Your email address will not be published.