Treću Egzit noć obilježila “groznica subotnje večeri”

July 10, 2016, 11:10 am

Na drugoj po veličini festivalskoj bini – Dens areni, sinoć su redom defilovali La Kosta, Betšejkers, Sem Feld, da bi sve kulminiralo nastupima dvojice Holanđana Nikija Romera i Olivera Heldensa, te francuske zvijezde Adriena Federikonija, poznatijeg kao Feder, da bi zavjesu na toj bini spustili Kristijan Molnar i Marko Milosavljević.

Ljubitelji domaćeg zvuka sinoć su došli na svoje, jer je poznati beogradski bend Disciplina kičme dobio priliku da u jednom od udarnih termina Egzita nastupi na glavnom stejdžu, što su oni na najbolji način iskoristili i potvrdili svoj kvalitet napravivši odličnu atmosferu, koja je bila sjajan uvod u nastavak još jedne magične večeri među zidinama Petrovaradinske tvrđave.

Zanimljiv i kvalitetan program bio je i na Fjužn stejdžu gdje su, između ostalih, nastupili Balkanika, Dub Pistols, Lolobriđida i pravi domaćini – novosadski Ateist Rep.

Vatrena atmosfera na, prije svega, Dens areni, na najljepši je način najavila današnje posljednje i po mnogima i udarno veče ovogodišnjeg Egzita, jer se rijetko koji festival na svijetu može pohvaliti da je u istom danu, na istoj bini imao jedan za drugim nastupe Viz Kalife i Prodidžija, kao što će to biti večeras na Petrovaradinu.

Posljednji dan ovogodišnjeg Egzita u Novom Sadu obilježiće sjajan program na elektronskoj Dens Areni, gdje će nastupiti Baron tehna Dejva Klarka.

RTRS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *