TV K3

android aplikacija

instaliraj

TRAGEDIJA U OSTRUŽNICI Pucao u majku, ubio sestru, pa izvršio samoubistvo

TRAGEDIJA U OSTRUŽNICI Pucao u majku, ubio sestru, pa izvršio samoubistvo

U Beogradu se protekle noći, u Ostružnici, dogodilo ubistvo i samoubistvo, pri čemu je 55-godišnji muškarac pucao u majku, ali je promašio i pogodio sestru, a potom se i sam ubio, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, tragedija se dogodila u 20.39 sati u Ulici Ljube Rankovića 42, pri čemu je muškarac iz pištolja ubio svoju sestru (58), nakon čega je izvršio samoubistvo.

U 22.47 sati, u Radničkoj ulici kod OMV pumpe, MUP je javio da je oboreno dete u saobraćaju, ali Hitna pomoć na licu mesta nije zatekla nikog povređenog. Pola sata ksnije u Zemun Polju, u Ulici Bate Aleksića, palo je dvogodišnje dete i povredilo glavu, nakon čega je prevezeno u Urgentni centar.

Kako je Macura navela, Hitna pomoć je noćas imala 117 intervencija od kojih 19 na javnom mestu, a zabeležene su i tuče, kojih je bilo i po splavovima. Od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani, astmatičari i hipertoničari.

Juče je, kako je dodala, zabeležena 131 intervencija od kojih 40 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda, među kojima nijedna nije bila s teškim povredama.

RTS

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.