TV K3

android aplikacija

instaliraj

Top savjeti za seks na brzaka

Nemate vremena za spor i opušten seks s partnerom?

Top savjeti za seks na brzaka

Brza varijanta će biti sasvim dovoljna da zadovolji vaše potrebe, ali i da raspali strasti onda kada vam se čini da se gase.

Seks na brzaka je ponekada pravo osvježenje

Sve počinje u glavi

Uzbuđenje počinje u glavi, zato prije samog seksa počnite da mislite o njemu. Istraživanja su pokazala da žene, ako ih ništa ne ometa, mogu da se uzbude za 30 sekundi. Pošaljite poruku svom partneru koja će mu dati do znanja šta ga čeka sljedeći put kada se vidite. Ako vam je neprijatno da šaljete poruke s eksplicitnim sadržajem, dovoljno je da napišete da jedva čekate da strgnete odjeću s njega ili nje.

Budite inovativni kada birate mjesto

Za početak možete da probate jednom “na brzaka” na najpopularnijim javnim mjestima, kao što je park, livada ili WC restorana ili kluba. Ipak, bez obzira na avanturu koju želite, uvijek birajte pažljivo i pobrinite se da ne budete viđeni.

Lubrikant

Tijelo vam ukazuje na seksualnu uzbuđenost preko prirodnog lubrikanta, ali nekada je potrebno vreme da se sve “pokrene”. “Gotovo svim ženama potreban je dodatni lubrikant s vremena na vrijeme, bez obzira koliko godina imaju.  Zato je dobro uvijek negdje imati lubrikant na vodenoj bazi, a samo malo je dovoljno da se izbegne neprijatno ili bolno trenje.

Idealne poze

Nemojte gubiti vrijeme na komplikovane, akrobatske poze. To sačuvajte za duže seksualne seanse. Kada se uželite brzog seksa, na primer, ujutru, samo okrenite leđa svom partneru, pribijte se uz njega i dajte mu do znanja da ga želite u sebi. Ako niste u krevetu, “dogi” poza je najdjelotvornija za duboku penetraciju i brzi orgazam na raznim mjestima. Ako ste izabrali ravnu površinu, poput stola, misionarska poza je najbolja jer partner svojim preponama direktno stimuliše vaš klitoris.

 

24sata.rs

Komentarišite

Your email address will not be published.