TV K3

android aplikacija

instaliraj

Tomaš:Ostajem načelnik opštine

Tomaš:Ostajem načelnik opštine

Načelnik Prnjavora Darko Tomaš rekao je danas da namjerava da ostane na toj funkciji, iako je kao nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva stekao uslove za ulazak u republički parlament, osvojivši 5.911 glasova Prnjavorčana, a na nivou Izborne jedinice 9.886.
“O nekoj drugoj mogućnosti možda ćemo govoriti kada budu potvrđeni rezultati, ali najbliža varijanta je da ostanem na poziciji načelnika do kraja mandata, a onda se na narednim lokalnim izborima ponovo kandidujem za istu funkciju”, izjavio je Tomaš na konferenciji za novinare.

On je istakao da je njegov rezultat kao nosioca liste rezultat rada svih kandidata čija su se imena našla na ovoj listi.

“U našoj izbornoj jedinici svaki važan projekat je u vezi sa politikom ljudi iz SNSD-a. Cjelokupan rezultat izbora plod je odgovorne politike na republičkom nivou”, rekao je Tomaš.

Od Prnjavorčana, osim Tomaša, na kandidatskoj listi SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva bili su Željko Simić, koji je dobio 2.723 glasa sugrađana i Aleksandra Dalšašo Lepir sa 2.148 osvojenih glasova.

Prema nepotpunim i nezvaničnim podacima Opštinske izborne komisije u Prnjavoru, lista SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske dobila je najveće povjerenje birača ove opštine sa osvojenih 7.120 glasova. I na svim ostalim izbornim nivoima kandidati SNSD-a su ostvarili ubjedljive pobjede.

Srna

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.