TV K3

android aplikacija

instaliraj

Tinejdžerka bježala od policije, u autu s njom bio “nestali” dječak (VIDEO)

Tinejdžerka bježala od policije, u autu s njom bio “nestali” dječak (VIDEO)

Policija iz grada Lordstauna u američkoj saveznoj državi Ohajo objavila je snimak potjere za 17-godišnjakinjom koju su htjeli da zaustave zbog brze vožnje u području škole.

Ali, umjesto da stane, tinejdžerkaa je stisnula papučicu gasa i počela da bježi.

Potjera je trajala nekoliko minuta, a u jednom trenutku djevojka je vozila više od 160 kilometara na sat. Uhapsili su je tek nakon što je srušila zaštitnu ogradu ispred jedne trgovine i zabila se u parkirani automobil.

Izašla je iz automobila, a policija je tek tada otkrila da je u vozilu bilo i njeno dvoje djece, jedno staro dvije godine, a drugo devet mjeseci. S njom se vozio i 14-godišnjak čiji je nestanak prijavljen u Kolumbusu nekoliko dana ranije.

Dok je ležala na podu policiji je rekla da je krenula da bježi jer je vozila djecu u automobilu, a nema vozačku dozvolu. Sada je terete za nekoliko saobraćajnih prekršaja, ali i krivično će odgovarati.

“Imali smo nekoliko ljudi u automobilu, malu djecu, policajce uključene. Pješake na parkingu, brojna vozila, bio je to recept za katastrofu, ali srećom, završilo je tako da niko ipak nije bio povrijeđen”, rekao je šef policije Brent Milhoan.

(Vecernji.hr)

Komentarišite

Your email address will not be published.