Tijana Dapčević otkrila kako zarađuje i priznala sa kakvim preprekama se susrela

November 16, 2020, 7:43 am

Pop pjevačica je mjesecima u domu roditelja u Skoplju jer za njihovo tržište snima sitkom. Ona tumači glavnu ulogu, Njemicu Ule, i sarađuje sa brojnim poznatim glumcima.

Pop pjevačica, sada i glumica, Tijana Dapčević vrijedno radi na snimanju sitkoma “Prespav” u Makedoniji, a stigli su već do pete sezone.

– Završila sam snimanje makedonskog sitkoma koji je kod njih jako popularan. Riječ je o sitkomu koji se emituje na Javnom servisu evo sad će peta godina. Producentska kuća iz Bugarske je došla na ideju da otkupi četiri sezone, sad i petu, pa se emituje tamo i u BiH. U Srbiji nažalost još uvijek niko nema novca da tu komičnu seriju kupi – kaže Tijana i dodaje:

– Tumačim glavnu ulogu, strogu i oštru Njemicu Ulu koja je je udata za Makedonca koji drži pansion na Prespanskom jezeru. Kao Ule insistiram da bude sve po pravilima i normama, sve kao funckcioniše i ništa ne funkcioniše, priča je jako interesantna. Inteligentan humor je u pitanju, dijalozi su vrhunski, mi smo već jedna dobro uigrana ekipa. Igram rame uz rame sa popularnim glumcima, kod nas su gostovali Anđelka Prpić, Nikola Kojo i mnogi drugi.

Dapčevićeva otkriva da joj tokom pandemije korona virusa nastupi nedostaju, ali da se pomirila sa situacijom kakva je trenutno na muzičkoj sceni.

– Od pjevanja ne živim već izvjesno vreme, dovijam se. Situacija je takva kakva je – pomirljivo dodaje Tijana i objašnjava da je snimanje u Makedoniji otežano, te da poput kolega prati sve propisane mjere:

– Sve funkcioniše sa maskama, svi su uplašeni, psihoza je u nenormalnim količinama. Strašno je. Poštuju se sve mjere zaštite. Otišli smo u Makedoniju 28. septembra, testirali se, odmah smo dobili, bogu hvala, negativne rezultate. Produkcija nas je zamolila da budemo ozbiljni. Išli smo od studija do kuće, i to je to. Nikakvih drugih kretanja nismo imali. Sve je snimljeno bez problema, čim smo završili vratila sam se u Beograd i sada ću neko vrijeme ostati u Srbiji, prenosi Blic.

Pjevačica otkriva da je na početku snimanja sitkoma imala veliku tremu, ali da ju je uz ljubav ka glumi i savladala.

– Bog me je pomazio kad sam bila mala, kažu da sam talentovana. Na početku smo svi imali tremu jer niko od tih glumaca do tada nije imao dodira sa sitkomom, ipak se tu snima jedna epizoda dnevno, užasno je mukotrpan i težak rad, ali i radost što radiš nešto što voliš. Ja ne idem na posao da radim, već da uživam, zaista se tako osjećam jer volim svoj posao. Ima i nekih težih dana, ali sve se to prođe, poenta je samo da ljudi vole ono što rade – zaključila je Tijana Dapčević.

Sa ocem spremala ajvar

Kako se u vrijeme spremanja zimnice zatekla u porodičnom domu u Makedoniji, tako je i pjevačica Tijana Dapčević zasukala rukave i pomogla ocu. Ona je snimila video kojim dočarava djelić atmosfere dok pravi ajvar.

– I poslije kažu mi pjevači se plašimo i ne znamo da radimo – poručila je kroz osmijeh dok je vrijedno spremala specijalitet balkanske kuhinje.

Srpskainfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *