TV K3

android aplikacija

instaliraj

Teslić: Utakmica veterana “Minerala” i Crvene zvezde (VIDEO)

Teslić: Utakmica veterana “Minerala” i Crvene zvezde (VIDEO)

Povodom jubileja 100 godina postojanja i rada Zdravstveno-turističkog centra ”Banja Vrućica” danas je na terenu Fudbalskog kluba ”Mineral” upriličena utakmica veterana ovog i kluba Crvene zvezde.

Utakmica mineralovih i veterana crvene zvezde odigrana je u sklopu programa obilježavanja 100 godina postojanja i rada Zdravstveno-turističkog centra ”Banja Vrućica”. Osim simboličnog odmjeravanja snaga predstavnici Zvezde su se osvrnuli i na smještajne, ali i sve one druge sadržaje koje pruža teslićka banja.

Za predstavnike FK ”Mineral” kojima je Zdravstveno-turistički centar glavni sponzor utakmica sa Zvezdom je poseban izazov, ali i dobra prilika mladim igračima, posebno polaznicima škole fudbala, da upoznaju poznata fudbalska imena i sagledaju igru evropskog i svjetskog pravaka.

Iz menadžmenta Zdravstveno-turističkog centra ”Banja Vrućica” poručuju da je ova utakmica organizovana u cilju promocije sporta i zdravog života, što je jedna od osnovih djelatnosti ovog centra.

Osim ove utakmice nedavno je u kompleksu Zdravstveno turističkog centra organizovana i trka zdravlja, dok je u septembru planirana promicja monografije i svečana akademija, sve u povodu obilježavanja jubileja 100 godina postojanja i rada centra.

(TV K3)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.