Teslić: Prijem kod načelnika za male genijalce (VIDEO)

June 22, 2019, 6:04 pm

U kabinetu načelnika opštine Teslić Milana Miličevića danas je upriličen prijem za polaznike škole ”Malac genijalac” koji su učestvovali na Olimpijadi u mentalnoj aritmetici održanoj proteklog vikenda u beogradskom Sava centru.

”Malac genijalac” je internacionalni edukativni sistem namijenjen zdravom razvoju dječijeg mozga. Ciljevi ovog projekta su podsticanje i razvijanje intelektualnih vještina i sposobnosti djece počev od ranog perioda života. Na Olimpijadi mentalne aritmetike održanoj proteklog vikenda u beogradskom Sava centru teslićki polaznici škole ostvarili su zavidne uspjehe. Viktor Panić osvojio je bronzanu medalju, dok je Filip Glišić u konkrenciji mentalnog računanja svoje mjesto našao među prvih 20. Učesnici Olimpijade su bili i Dea Marković i Nikola Ostojić koji su takođe pokazali dobra znanja.

Upravo zbog ostvarenih zavidnih rezultata na olimpijadi načelnik opštine Milan Miličević upriličio je prijem za male genijalce i njihovu učiteljicu.

Realizacija projekta ”Malac genijalac” u Tesliću se realizuje od septembra prošle godine. Školu pohađa 22 polaznika uzrasta od 4 do 12 godina, a nastava se uglavnom održava vikendom.

https://www.youtube.com/watch?v=pZo6gBykAdA

(TV K3)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *